OVER MODEHUIS MOERBEEK

Modehuis Moerbeek is een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. In onze winkel, in het hart van Den Burg (Texel), kunt u op uw gemak rondkijken. Aan de grote tafel kunt u en/of uw partner plaats nemen om, eventueel onder het genot van een kopje thee of koffie, even uit te blazen.

ACHTERGROND

Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak, die wordt gerund door Ingmar Moerbeek. Het bedrijf is ruim honderd jaar geleden opgericht en inmiddels een begrip op Texel.

BIJZONDERHEDEN

  • Modehuis Moerbeek heeft een winkeloppervlakte van ruim 650 m² en is gelegen aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg. De modezaak is goed bereikbaar, er is parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
  • Vermaakwerk is geen probleem. Onze coupeuses kunnen alle mogelijke veranderingen aan uw gekochte kleding professioneel verrichten.
  • Modehuis Moerbeek heeft een stomerijdepot. Heeft u stoomgoed dat gereinigd moet worden? Lever het bij ons in en wij zorgen dat het weer netjes en schoon terugkomt. Het stomen gebeurt bij stomerij Neptunes in Den Helder.
  • Jaarlijks organiseren wij acties zoals 'modeflitsen met mannequins', koopmiddagen en - avonden en uitverkoop-avonden. Om op de hoogte te blijven van onze acties kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

DE DAMES VAN MODEHUIS MOERBEEK

Het team van Modehuis Moerbeek bestaat uit vijf dames (fulltime/parttime).
 

Jannie Groen-Grisnigt 
Ruim veertig jaar in dienst bij Moerbeek. Jannie houdt van tuinieren, puzzelen, fietsen en haar drie kleinkinderen.

 

Jeannette Snoek-Medema 
Al twintig jaar in dienst bij Moerbeek. Jeannette houdt van het strand, vakanties, lezen en sporten.
 

Christina Hegeman 
Sinds Juni 2018 in dienst bij Modehuis Moerbeek. Christina houdt van gezelligheid en staat altijd voor iedereen klaar. Gaat graag een weekendje even lekker weg of lekker op vakantie naar de zon!
 

Ilonka Kuiper
Sinds Mei 2017 in dienst bij Modehuis Moerbeek. Ilonka houdt van haar strandhuisje, tennissen, en lekker op vakantie naar de zon, of op wintersport.
 

Roxan Zegers
Sinds 2015 in dienst bij Moerbeek. Roxan heeft zeventien jaar op Aruba gewoond, houdt van het strand, een wijntje en reizen.
 

Bekijk openingstijden Bekijk openingstijden

laatste-nieuws.png

okt 01 2018

Heeft u het ook zo koud buiten?

Gelukkig hebben wij volop keuze in mooie en warme winterjassen voor dames en voor heren. Onze jassen merken voor de dames: Rino & Pelle, Milo, District, Creenstone, Regatta En voor de heren: Do [..]
aug 24 2018

Vanguard V850 jeans is binnen!

De jeans is gemaakt met speciale details die terugkomen in onze nieuwe custom V850 motor. De pasvorm is slim. Details zijn de iconische V-vormige details, zakken, het 3D logo op de achterzak en dezelf [..]
aug 20 2018

Herfstcollectie Elvira is binnen!

  De kleding van Elvira Casuals is een perfecte mix van trends, betaalbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Elvira Casuals heeft een vrouwelijke uitstraling en geweldige pasvorm. De collectie [..]