OVER MODEHUIS MOERBEEK

Modehuis Moerbeek is een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. In onze winkel, in het hart van Den Burg (Texel), kunt u op uw gemak rondkijken. Aan de grote tafel kunt u en/of uw partner plaats nemen om, eventueel onder het genot van een kopje thee of koffie, even uit te blazen.

ACHTERGROND

Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak, die wordt gerund door Ingmar Moerbeek. Het bedrijf is ruim honderd jaar geleden opgericht en inmiddels een begrip op Texel.

BIJZONDERHEDEN

  • Modehuis Moerbeek heeft een winkeloppervlakte van ruim 650 m² en is gelegen aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg. De modezaak is goed bereikbaar, er is parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
  • Vermaakwerk is geen probleem. Onze coupeuses kunnen alle mogelijke veranderingen aan uw gekochte kleding professioneel verrichten.
  • Modehuis Moerbeek heeft een stomerijdepot. Heeft u stoomgoed dat gereinigd moet worden? Lever het bij ons in en wij zorgen dat het weer netjes en schoon terugkomt. Het stomen gebeurt bij stomerij Neptunes in Den Helder.
  • Jaarlijks organiseren wij acties zoals 'modeflitsen met mannequins', koopmiddagen en - avonden en uitverkoop-avonden. Om op de hoogte te blijven van onze acties kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

DE DAMES VAN MODEHUIS MOERBEEK

Het team van Modehuis Moerbeek bestaat uit vijf dames (fulltime/parttime).
 

Jannie Groen-Grisnigt 
Ruim veertig jaar in dienst bij Moerbeek. Jannie houdt van tuinieren, puzzelen, fietsen en haar drie kleinkinderen.

 

Jeannette Snoek-Medema 
Al twintig jaar in dienst bij Moerbeek. Jeannette houdt van het strand, vakanties, lezen en sporten.
 

Guusje de Jager - Helwegen 
Sinds 2014 in dienst bij Moerbeek. Guusje houdt van gezelligheid, dingen ondernemen, vakantie en haar gezinnetje.
 

Ilonka Kuiper
Sinds Mei 2017 in dienst bij Modehuis Moerbeek. Ilonka houdt van haar strandhuisje, tennissen, en lekker op vakantie naar de zon, of op wintersport.
 

Roxan Zegers
Sinds 2015 in dienst bij Moerbeek. Roxan heeft zeventien jaar op Aruba gewoond, houdt van het strand, een wijntje en reizen.
 

Bekijk openingstijden Bekijk openingstijden

laatste-nieuws.png

mrt 22 2018

Koopzondag 25 maart!

Kom zondag naar het Winkelhart! Vanaf 12 uur zijn wij en veel winkels open voor de Koopzondag. Ook om 12 uur de start van de Amusetour Texel Kaarten voor dit evenement kun je halen bij de de [..]
mrt 20 2018

Vanguard digitale folder voorjaar 2018

https://view.publitas.com/vg-retail-/summer-2018-actie/page/1
feb 20 2018

Nieuwe voorjaarscollectie Elvira Casuals Binnen!

De kleding van Elvira Casuals is een perfecte mix van trends, betaalbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Elvira Casuals heeft een vrouwelijke uitstraling en geweldige pasvorm. De collectie van Elvira b [..]