• omslag foto facebook.jpg
  • poools vest website.jpg
  • esqualo .jpg
  • another woman najaaar.jpg
  • vanguard foto.jpg
  • DSC_0066 verkleind.jpg

ACTIE! Heren stretch jeans van "bRAM PARIS" € 42,95, 2 jeans voor € 69,95!

Over Modehuis Moerbeek

Modehuis Moerbeek is een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. In onze winkel, in het hart van Den Burg (Texel), kunt u op uw gemak rondkijken. Aan de grote tafel kunt u en/of uw partner plaats nemen om, eventueel onder het genot van een kopje thee of koffie, even uit te blazen.

Achtergrond

Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak, die wordt gerund door Ingmar Moerbeek. Het bedrijf is ruim honderd jaar geleden opgericht en inmiddels een begrip op Texel.

Bijzonderheden

  • Modehuis Moerbeek heeft een winkeloppervlakte van ruim 650 m² en is gelegen aan de Parkstraat in het centrum van Den Burg. De modezaak is goed bereikbaar, er is parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
  • Vermaakwerk is geen probleem. Onze coupeuses kunnen alle mogelijke veranderingen aan uw gekochte kleding professioneel verrichten.
  • Modehuis Moerbeek heeft een stomerijdepot. Heeft u stoomgoed dat gereinigd moet worden? Lever het bij ons in en wij zorgen dat het weer netjes en schoon terugkomt. Het stomen gebeurt bij stomerij Neptunes in Den Helder.
  • Jaarlijks organiseren wij acties zoals 'modeflitsen met mannequins', koopmiddagen en - avonden en uitverkoop-avonden. Om op de hoogte te blijven van onze acties kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

De gezichten van Modehuis Moerbeek

Het team van Modehuis Moerbeek bestaat uit zes dames (fulltime/parttime).

jannie-groen-grisnigt.jpg Jannie Groen-Grisnigt
Ruim veertig jaar in dienst bij Moerbeek. Jannie houdt van tuinieren, puzzelen, fietsen en haar drie kleinkinderen.
jeannette-snoek-medem.jpg Jeannette Snoek-Medema
Al twintig jaar in dienst bij Moerbeek. Jeannette houdt van het strand, vakanties, lezen en sporten.
guusje-helwegen.jpg Guusje de Jager - Helwegen
Sinds 2014 in dienst bij Moerbeek. Guusje houdt van gezelligheid, dingen ondernemen, vakantie en haar gezinnetje.


Ilonka Kuiper

Sinds Mei 2017 in dienst bij Modehuis Moerbeek. Ilonka houdt van haar strandhuisje, tennissen, en lekker op vakantie naar de zon, of op wintersport.

Diane Ruiter

Sinds Mei 2017 in dienst bij Moerbeek. Diane houdt van gezelligheid, haar man en 2 kinderen, en lekker genieten van het leven.

roxan-zegers.jpg

Roxan Zegers
Sinds 2015 in dienst bij Moerbeek. Roxan heeft zeventien jaar op Aruba gewoond, houdt van het strand, een wijntje en reizen.

logo-small.png

Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak op Texel.

Onze stijlvolle collectie bestaat uit meer dan vijftig verschillende modieuze merken. Persoonlijke benadering en een eerlijk advies staan bij Modehuis Moerbeek centraal.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de leukste aanbiedingen van Modehuis Moerbeek? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!